Chef Horeca & Catering is altijd bezig met (sociale) kwaliteit! Hoe kan het ook anders?

Maatschappelijke & bedrijfs continuïteit zijn misschien wel het belangrijkste onderdeel voor een verantwoorde maatschappij. Gezond en prettig werken, gezond en prettig produceren zorgen immers voor tevreden gasten maar zeker ook voor tevreden medewerkers. Chef Horeca & Catering wil toevoegen aan een plezierige, leefbare en gezonde maatschappij, voor opdrachtgevers, gasten en medewerkers. Chef Horeca & Catering is continu op zoek naar het leveren van een positieve bijdrage aan een gezonde en duurzame samenleving.

Neem contact op

Chef steunt goede doel, Kinderboerderijen Enschede, met pannenkoekenbakkerij

Streekproducten

Streek- producten

Streekproducten hebben van nature vaak een hoog culinair gehalte. De producten zijn net even met wat meer aandacht gekweekt, verbouwd of gehouden. Ze bevatten net even iets meer karakter vanwege de grond waarop of het water waarin deze streekproducten zijn verbouwd, gekweekt of gehouden.

Lees meer

Sociaal

Sociaal

Bij Chef Horeca & Catering stellen wij onszelf ten doel op een zo prettig mogelijke manier te ondernemen voor gast, medewerker en omgeving. Op het sociale vlak stellen wij onszelf de volgende punten ten doel:

Lees meer

Duurzaam

Duurzaam

Duurzaam ondernemen is heden ten dagen een vanzelfsprekend onderdeel van professioneel en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemerschap. Dat is onze overtuiging maar zeker ook de overtuiging van de door ons met zorg geselecteerde leveranciers. Gasten worden steeds bewuster, mondiger en kieskeuriger. Chef Horeca & Catering stelt dan ook hoge eisen aan duurzaamheid.

Lees meer

Biologisch

Biologisch

Bij de productie van biologisch voedsel wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met milieu, dier en mens. In allerlei voorschriften is vastgelegd wat daaronder wordt verstaan. Het instituut Skal controleert of ze worden nageleefd. Biologische producten zijn herkenbaar aan het EKO-keurmerk, het Europese keurmerk voor biologische producten en/of de term ‘biologisch’ of vertalingen daarvan (organic, ökologisch, biologique).

Lees meer

Afval

Afval

Overal waar gewerkt wordt, wordt afval geproduceerd en zo ook in de gezelligheid-industrie. Bij Chef Horeca en Catering proberen we zo verantwoord mogelijk om te gaan met de afvalstoffen die wij binnen krijgen van de leverancier.

Lees meer