Chef Horeca & Catering is altijd bezig met (sociale) kwaliteit! Hoe kan het ook anders?

Maatschappelijke & bedrijfs continuïteit zijn misschien wel het belangrijkste onderdeel voor een verantwoorde maatschappij. Gezond en prettig werken, gezond en prettig produceren zorgen immers voor tevreden gasten maar zeker ook voor tevreden medewerkers. Chef Horeca & Catering wil toevoegen aan een plezierige, leefbare en gezonde maatschappij, voor opdrachtgevers, gasten en medewerkers. Chef Horeca & Catering is continu op zoek naar het leveren van een positieve bijdrage aan een gezonde en duurzame samenleving.

Neem contact op

Chef steunt goede doel, Kinderboerderijen Enschede, met pannenkoekenbakkerij

Afval

Afval

Overal waar gewerkt wordt, wordt afval geproduceerd en zo ook in de gezelligheid-industrie. Bij Chef Horeca en Catering proberen we zo verantwoord mogelijk om te gaan met de afvalstoffen die wij binnen krijgen van de leverancier.

Al het afval wordt bij Chef Horeca & Catering keurig gescheiden en verwerkt door van Gansewinkel, zij zorgen er op hun beurt voor dat 75% van het afval een tweede leven krijgt. Om onze eigen afval productie zo laag mogelijk te houden proberen wij altijd op maat te produceren en overloop te vermijden. Daarnaast werken wij zelf met natuurlijke verpakkingsmaterialen voor onze broodjeslijn en proberen wij op die manier ook derden niet op te zadelen met ons afval.