Op de hoogte blijven?

Over Chef Horeca & Catering

"Uw en onze gasten kunnen bij ons beschikken over een ruim aanbod van een wel zeer uiteenlopend creatief en culinair food & catering aanbod".

Chef Horeca & Catering bestaat uit een Café een Brasserie-Restaurant een zalencentrum en een cateringservicebedrijf, alle onderdelen richten zich direct en indirect op de Twentse markt van de etende, drinkende en feestende mens. Dit geschiedt bij Chef Horeca & Catering altijd met een prima kwaliteit en een uitermate vriendelijke service.

De Horeca

De horeca activiteiten bestaan uit drie full service Twentse horeca gelegenheden te weten Brasserie CineChef, FC de Kroeg en Chef Burgers & Lounge. Al onze horeca bedrijven opereren aan de bovenkant van het middensegment.

De Catering

Chef Catering richt zich als kleine marktspeler op de "tailormade" (maatwerk) Twentse catering markt in al haar facetten. Echter met een solide landelijke netwerk en landelijke actieradius cateren wij grote- en kleinschalige activiteiten door heel Nederland. Chef Exclusieve Catering beschikt daartoe over twee middelgrote productiekeukens. En een HACCP gecontroleerd distributiesysteem.

Het assortiment

Onze gasten en cateringklanten kunnen over een ruim scala aan horeca en catering gerelateerde gerechten, producten en producties beschikken. In samenhang hiermee worden bovendien tal van facilitaire diensten aangeboden, onder meer op het gebied van businesscatering.

En verder

Primair klantgerichte activiteiten vinden plaats in de afzonderlijke bedrijfsonderdelen, terwijl alles achter de schermen centraal wordt aangestuurd. Met een gezamenlijke inkoop, gecombineerd met marktconform margemanagement en met een scherpe verkoopprijs op het hardlopende assortiment. Zijn wij altijd in staat om voor iedere gelegenheid een passend voorstel aan te bieden.

Vermindering van operationele kosten wordt bereikt door een permanent strakke kostenbeheersing en een gezamenlijke integrale koersbepaling. Groeps­synergie wordt verder bevorderd door de uitbouw van gezamenlijke ICT-systemen, en door medewerkers development. Chef Horeca en Catering streeft ernaar een constant en beheerst groeiende kwaliteitsonderneming te zijn.

Chef Horeca & Catering heeft de inkoop van food en aan food gerelateerde producten ondergebracht bij Sligro Nederland. Sligro vormt met al haar exclusiviteit, expertise, service, en een riant marktaandeel een toonaangevende inkooppartij voor ons bedrijf.

Chef Horeca & Catering, vertrouwd, flexibel en altijd op uw wensen afgestemd. Graag tot ziens in één van onze bedrijfsonderdelen.

Horeca & Catering is what we do best!

Neem contact op

053 - 850 47 60