De Houwers Groep

Al onze vestigingen doen zaken met de Houwers Groep. Zaken doen met de Houwersgroep betekend voor ons zaken doen met een gerenommeerd inspectiebedrijf. De inspecteurs van de Houwersgroep zijn betrouwbaar, deskundig, onafhankelijk en toonaangevend. Zij bieden ons het beste in horizontaal toezicht, inspecties, certificering en opleidingen. Aangaande uw en onze voedselveiligheid.

De Houwers Groep wordt aangestuurd door een bevlogen directie en vertegenwoordigd door gedreven, deskundige en onafhankelijke inspecteurs. Zij zijn dagelijks onderweg om (on)aangekondigd locaties te bezoeken en te inspecteren op basis van de geldende hygiënecode. In ons geval de Hygiëne code voor de horeca. De inspecteurs van de Houwersgroep staan in nauw contact met de collegae van de NVWA. De Nieuwe Voedsel en Waren Autoriteit. Beter bekend onder de naam keuringsdienst van waren.

“Wij maken uw bedrijf groen!” is het motto van de Houwersgroep. Wat zoveel inhoud als dat uw voedselveiligheid bij Chef Catering is gewaarborgd onder de juiste condities en criteria. Daarnaast zorgen zij er ook voor dat u als gast en als klant weet dat ons bedrijf ook daadwerkelijk groen is. Immers de resultaten worden op de website gereproduceerd. De diensten van de Houwers Groep zijn dan ook voor Chef Catering geen kostenpost maar een investering in duurzame voedselveiligheid.

Bezoek de website van Houwers Groep Neem contact op